İçeriğe Atla

Makine Sanayii Sektör Platformu İstişare Toplantısı Yapıldı

Makine ve Aksamları İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu ve Makine Sanayi Sektör Platformu (MSSP) üyeleri 21 Ocak 2013 tarihinde İstanbul’da düzenlenen toplantıyla biraraya geldi.

Toplantı Makine Sanayii Sektör Platformu Üyelerinden AKDER, AMD, AYSAD, BESİAD, ENOSAD, İMDER, İSDER, KBSB, MİB, PAGDER, POMSAD, TARMAKBİR, TEMSAD, TMMOB, TOBB MAKİNE VE TEÇH. İMALAT MECLİSİ ve TÜMMER’in üst düzey temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşti.

Açılış konuşmasının Yönetim Kurulu Başkanı Adnan DALGAKIRAN tarafından yapıldığı toplantıda Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve MSSP İcra Kurulu Başkanı Kutlu KARAVELİOĞLU tarafından Platformun kuruluşu, amaçları, üyelerine vermiş olduğu destekler, gerçekleştirdiği etkinlikler hakkında bilgi içeren bir sunum yapılmıştır.

Sektörel konuların ve örgütlenmenin ele alındığı toplantıda, Makine Federasyonu’nun (MAKFED) sektörel sivil toplum örgütlerini tek çatı altında toplayarak sektöre sağlayacağı katkılar dile getirilmiş ve Federasyon’un hayata geçirilmesi yönündeki hususlar dernek temsilcileri tarafından vurgulanmıştır.

© 2024 Makine Sanayii Sektörü Platformu